Vill du tjäna extra pengar? Med dessa appar kan du göra det

I tider av pandemi har det digitala fältet “skickat stoppet” i världen.

Under tiden för förlossning –som ännu inte är komplett, eftersom viruset förblir vilande– människor kunde kommunicera med hjälp av sina digitala enheter. Dessutom, tack vare Internet-gränssnitt och tekniska plattformar var det möjligt att anpassa arbetet till huset för att undvika smitta och spridning av det nya coronaviruset.

Det finns också metoder för att tjäna extra pengar med hjälp av verktyg från den digitala världen, särskilt mobila applikationer.

Lär dig här några av de verktyg som kan hjälpa din ekonomi.

Det är specialiserat på marknadsanalys och dess namn är just för att det är dedikerat, uteslutande, för att göra oss tjäna pengar.

Beroende på din enhet och de särskilda indikationerna kommer du att kunna registrera dig och uppfylla vissa typer av uppgifter.dessutom är en av de viktigaste punkterna i appen din feedback av erfarenheten. Vanligtvis betalar Money App med ett PayPal-konto.

(Du kanske är intresserad: Vad skulle den potentiella alliansen mellan TikTok och Oracle betyda?)
Google yttrande belöningar

Det gör att du kan tjäna monetära belöningar genom att svara på undersökningar. Naturligtvis: du måste prenumerera och ge den information som krävs av utvecklarna, titta här.

Typen av betalning av ansökan är vanligtvis inriktad på bonusar på Google Play, den virtuella butiken av tech giant.

Med samma funktionalitet som en reklamagent blir den här appen en kanal mellan någon som tar en bild och specialiserade byråer.

Beroende på bildens kvalitet –ibland hjälpt av typen “smartphone” – kan fotografen auktionera ut det från ett avtal med online-samhället, eftersom användarna har möjlighet att betygsätta fotot.
Tips för att ta bättre bilder

Lämplig cell: om du ska byta mobil utrustning, megapixlar, linser och programvara har mycket vikt när det gäller att välja. På dem beror till stor del på trovärdigheten hos det foto som fångar.
Foto:

Det fungerar som ett stort annonsfönster: när telefonen är låst visas reklam på skärmen. Om du vill kan du komma åt den.

Hur så? Enkelt: du kommer att betalas för hosting reklam från andra specifika webbplatser som överenskommits med appen.

Betalningen är virtuell och enligt “la República” i Peru måste du vänta ungefär tre månader för att få de första förmånerna.

(Även: gräsrotsfinansiering för att finansiera byggprojekt i landet)
Attapoll

Få folk att svara på undersökningar och ge sina åsikter om användningen av digitala produkter eller tjänster. Genom förregistrering kommer Attapoll-användare att kunna göra vinst efter analysen av svaren från varje företag.

Enligt specialiserade sidor bör personer som är intresserade av att tjäna extra pengar på detta sätt vara medvetna om meddelandena från sin mobiltelefon, eftersom undersökningarna anländer omedelbart och har en viss tidsfrist som ska besvaras.
Cell

Vissa pengar att göra program kommer att be dig att spela eller titta på video.

Detta är en stor naturistbutik för’influencers’.

Ansökan syftar till att skapa en gemenskap tillägnad vård av skönhet, organism och hem. Musely låter dig skapa en webbutik för att kunna erbjuda produkter till salu.

(I andra nyheter: se de tuffa klättringarna i tisdagens scen på Tour de France)
Bookscouter

En stor “online” bokhandel: låter dig köpa och sälja begagnade böcker.

Efter registrering kan du göra kända texterna du har till salu och, beroende på priset, kan någon annan användare av programmet köpa den.

Även om det inte är en “exklusiv” program för att tjäna pengar utan att göra mer ansträngning, är det bra att ansluta ett stort globalt nätverk av bokförsäljning.