Kan man ha kukring när man har sex med sexdockor?

Hejsan allihopa, jag har under något års tid nu funderat på om man kan använda kukring när man sex med sexdockor?

Detta är något jag såg i en film på nätet, och det verkade som att man även kunde använda kukringar på en sexdocka.

Som jag har förstått det hela så ska den få ens penis att stå upp längre vid samlag, och frågan är om kukringen också funkar på sexdocka.

Jag har ganska nyligen köpt mig en sexdocka från en webshop som heter sexdockan.com, de säljer enbart sexleksaker online. De hade hur många dockor som helst att välja på, så det blev en real doll för mig.

Kan kukringen fastna i sexdockan?

Det som jag är lite orolig över är om kukringen kan fastna i sexdockan när jag har sex med den, jag tänker att det kanske krävs att man använder glidmedel isåfall?

Det som får mig att tänka så är att en sexdocka har en lösvagina gjord av TPE material, vilket i sig inte är lika mjukt och flexibilitet som en vanlig slida.

En kvinnas vagina är också mycket blötare än en sexdockas lösvagina, så frågan är om det då inte blir för mycket friktion mot kukringen så den åker av.

Det känns som om man måste ha en jätte tight kukring om det ska fungera på en sexdocka, och jag vill ju inte få in i min penis.

Vart hittar man bästa pris på kukring och sexdocka online?

Jag tycker att det är lättast att hitta billiga priser på kukring och sexdocka online via Pricerunner. De är en jämförelse hemsida som hjälper dig att hitta lägsta på pris på en vara.

Jag har köpt alla mina sexleksaker som sexdockor och kukringar via dem. Man får hem sina saker direkt i brevlådan, och frakten går blixt snabbt.

Dessa butiker som säljer sexleksaker på internet i Sverige krigar med varandra om vem som har lägst pris, och detta är något som är bra för oss som ska handla deras varor.

Så länge har du garanti på kukringar och sex dolls

Jag ville veta hur lång garanti jag hade på kukringar och sex dolls, och det visade sig vara ganska dåliga garantier på dessa varor.

Några få enstaka butiker hade man upp till ett års garanti på sexleksaker, men de flesta hade ingen alls då sexleksaker anses vara en hygien vara.